Ingenium

Ingenium is een initiatief van Annemieke Ederzeel en staat voor een totaalvisie waarin veelzijdige talentontwikkeling, een bewuste levensstijl, een bezielende carrière en open communicatie samen komen.

Het woord Ingenium, is oorspronkelijk afkomstig uit het Latijn en betekent zoveel als: verstand, karakter en natuurlijk talent. In de oosterse wereld zijn deze drie elementen reeds eeuwen onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Om ook in onze westerse wereld een goede innerlijke balans te vinden is een vereniging van het denken (IQ), het voelen (EQ) en de passie en creativiteit (CQ) belangrijk.

Ingenium stimuleert met haar praktijkgerichte aanpak, middels nevenstaande producten, mensen en organisaties om hun kernkwaliteiten aan te spreken.

Even Voorstellen

Annemieke Ederzeel

Als arbeids- & organisatiepsycholoog heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring in studie-, loopbaan- en organisatieadvies, waaronder werving & selectie, management development en coaching, in zowel profit als not-for-profit sectoren.

Mijn kernkwaliteit: mensen en organisaties middels een praktijkgerichte aanpak inspireren en stimuleren hun kernkwaliteiten aan te spreken. Ik sta voor een totaalvisie waarin veelzijdige talentontwikkeling, een bewuste levensstijl, een bezielende carrière en open communicatie samen komen.